Virágföld, tápanyag > Szobanövény - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágföld, tápanyag > 10 weboldal. Kategória leírása: Virágföld, tápanyag, tápoldatok, trágya...

szobanoveny.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Leier International - Virágföld gyártás
Leier International - Virágföld gyártás
http://www.leier.hu/viragfold-gyartas

Magyarország nyugati régiójának legmodernebb és legnagyobb virágföld gyártó üzemét zöldmezős beruházás keretében 2005 évben építette fel a Leier csoport Jánosházán. A Jánosházán létesült, korszerű, új gépsorokkal felszerelt üzemben csak természetes eredetű, válogatott alapanyagokat használnak fel. A magyar és litván érintetlen tőzegmezőkről származó összetevők kiemelkedően jó minőséget képviselnek.

www.leier.hu
Substral
Substral
http://www.substral.hu/

140 éves terméktapasztalat a növény- és kertápolásban. Substral termékek. Virágtrágyák, növénytápok, tápoldatok, táprúd...

www.substral.hu
Instant kókusz virágföld
Instant kókusz virágföld
http://www.szepzold.hu/viragfold

Az Instant kókusz virágföld 7-8 literre duzzadó természetes alapanyagokból készült ültetőközeg. Az alapanyagként használt kókuszrost kertészeti körökben a levegős szerkezete, valamint a jó víztartó képessége miatt kedvelt közeg. Ideális termesztőközeg, mert meggyorsítja a fiatal növények fejlődését.

www.szepzold.hu
Agroland Kft.
Agroland Kft.
http://www.asb-agroland.com/

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, melyet Önnek, az igazi kertbarátnak hoztunk létre. Szeretnénk Önnel megismertetni az AGROLAND Kft. által forgalmazott kiváló minőségű termékcsaládok igazi értékét. Cégünk foglalkozik többek között a ASB GreenWorld termékeinek forgalmazásával, melyek között megtalálhatóak az általános virágföldek, muskátliföldek, kaktuszföldek, palántaföldek és vízinövény virágföldek is. Természetesen az ASB GreenWorld tápoldatait is megtalálja kínálatunkban, melyeket orchideákhoz, pálmákhoz, kaktuszokhoz, és különböző citrusfélékhez ajánlunk. Bízunk benne, hogy minden kertbarát megtalálja növényei számára a legideálisabb terméket választékunkból.

www.asb-agroland.com
Florimo virágföldek, tápoldatok
Florimo virágföldek, tápoldatok
http://www.florimo.hu/termekeink/viragfoldek/

Florimo általános, muskátli, orchidea minőségi virágföldek, növényápolási termékek, tápoldatok, táprudak. A Matécsa Kertészeti Kft. Kecelen, 4 ha telephelyen, 5.000 m2 elõkészítő- és raktárcsarnokaiban gyárt és forgalmaz virágföldeket, növényápolási termékeket. Munkatársaink elkötelezettsége és hozzáértése garantálja, hogy a FLORIMO® termékek minősége megfeleljen az igényes vásárlók elvárásainak.

www.florimo.hu
Kertdoktor Kft.
Kertdoktor Kft.
http://kertdoktorkft.hu/spl/248129/Viragfoldek

Kertdoktor Kft. - Kertészeti kellékek áruháza, webáruház. Virágföldek, növénytápok...

kertdoktorkft.hu
Virágföld típusok
Virágföld típusok
http://www.borhykert.hu/tanacsok.asp?Csoport=4&Tema=90855

A növények ültető közeg iránti igénye eltérő, sokféleségük miatt. Legyen az kerti növény vagy szobai, mindig ügyeljünk, hogy az átültetésre váró növény milyen igényekkel rendelkezik. Tehát ki kell választani milyen virágföldtípusra van szükség. Az „A” (savanyú virágföld) alacsony kémhatású, örökzöldeknek és számos más növénynek alkalmas. A „B” típus az általános virágföld. A „C” típus az enyhén meszes virágföld, mely muskátlinak, rózsának, pálmáknak, meg számos más növénynek ideális. A virágföldbe keverjen tápanyagot, ez nagyon fontos!

www.borhykert.hu
PannonPerlit
PannonPerlit
http://www.pannonperlit.hu/

Perlit alapú földkeverék - Kertészeti perlit alkalmazási lehetőségei: dísznövények és zöldségfélék gyökereztetése, palántanevelése, cserepes növények, pázsit, fűfélék és sportpályák talajának javítása, tetőkertek kiépítése, hidrokultúrás termesztési rendszerek stb...

www.pannonperlit.hu
Garri
Garri
http://www.garri.hu/

Oly termékek előállítására törekszünk, melyek gondos vizsgálatok alapján összeállított komponensekből, folyamatos minőségellenőrzés mellett kerülnek a felhasználókhoz. Célunk virágföld keverékek és tápoldatok előállítása, csomagolása, nagy- és kiskereskedelmi értékesítése. A termékpalettát folyamatosan bővítve, mára a lakásban és a kertben található növények mindegyikéhez tudunk ajánlani megfelelő földet, tőzeget és tápoldatot, valamint fenyőkérget, marhatrágyát.

www.garri.hu
Florimo - Agyaggranulátum
Florimo - Agyaggranulátum
http://novenyapolas.258.hu/#dekor

Florimo - Agyaggranulátum Dekor: Talajtakaróként, cserepesés balkonnövények, mű- és selyemvirágok, sziklakert, temetői sírok tetejére dekorációs célból. Csökkenti a kiszáradást és a párolgást, korlátozzaa gyomok kinövését. - Agyaggranulátum Natúr: Elsősorban az ültetőedény aljára vízelvezetés céljából, de keverhetjük a virágföldhöz is a levegőzöttség fokozására és a víz megtartására.

novenyapolas.258.hu
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15100