Virágdíszek, virágos szobanövények > Mini rózsa, szobarózsa, törperózsa > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Mini rózsa, szobarózsa, törperózsa > 4 weboldal. Kategória leírása: Mini rózsa, szobarózsa, törperózsa tartása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
Bagira - Szobarózsa (Rosa Chinensis Minima)
http://www.bagira.eu/viragok/szobarozsa.html

A szép és kedves, de sajnos gyakran rövid életű szobarózsa, az egyik legkényesebb szobanövényünk. A szobarózsa (Rosa Chinensis Minima) vagy kínai rózsa tulajdonképpen nem más, mint a kerti rózsa miniatürizált változata.

Bagira - Szobarózsa (Rosa Chinensis Minima)
Szépzöld: A mini rózsa
http://www.szepzold.hu/a_mini_rozsa

Szerző: Bényei Zoltánné Néhány éve elterjedtek nálunk is a mini rózsának különböző színű és méretű változatai. Bár egyszerű növényről van szó, mégsem sikerül mindenkinek hogy évekig megtartsa a kis bájos töveket.

Szépzöld: A mini rózsa
A beltéri mini rózsa gondozása
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/gondozas-es-apolas/belteri-mini-rozsa-apo ...

A rózsák beltéri nevelése közismerten nehéz feladat, azonban a mini rózsák kissé megkönnyítik ezt a kihívást. Ezek az apró (általában 25 - 30 cm-es) növények rendszeres öntözést igényelnek, és nem elégszenek meg az alkalmankénti tápanyag-pótlással, azonban a lakást beborító rózsa látványa, és a belőlük áradó illat megéri a fáradozást.

A beltéri mini rózsa gondozása
Virágvarázslat: Törperózsa
http://www.viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5957123&nid=1152375

A "Mini Standard" törperózsák szára 25-35 cm hosszú. A törperózsa virágzása idején ideális szobanövény, és szinte egész éven keresztül vásárolhatunk virágzó töveket.

Virágvarázslat: Törperózsa
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257