Virágdíszek, virágos szobanövények > Korallvirág > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Korallvirág > 4 weboldal. Kategória leírása: Korallvirág - Gondozása, ápolása, tartása.
Szponzorált linkek
Nehezen virágoztatható újra a korallvirág
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/korallvirag-kalanchoe-blossfe ...

A korallvirág (Kalanchoe blossfeldiana) virágai pirosak, narancssárgák vagy rózsaszínek. Vázában is mutatós, és vágott virágnak is tartós. Ha ügyesek vagyunk, akkor el tudjuk érni, hogy a cserepes korallvirágunk télen is virágozzon!

Nehezen virágoztatható újra a korallvirág
Madagaszkárból jöttem - korallvirág portré
http://www.kertpont.hu/uj/kertpont.php?menu=cikk&CId=450

A nemzetség tagjai Afrika, az Indiai óceán, India és Malajzia területéről származó, gyakran pozsgás levelű félcserjék. A négyszirmú virágok csővé forrtak össze. Európa szerte közkedvelt a Madagaszkárról származó pozsgás korallvirág. Átellenesen álló fényes, zöld színű levelei húsosak, vastagok, enyhén fogazottak. Virágai rendszerint pirosak, de előállítanak narancssárga és rózsaszín hibridek is. Kompakt, kevés helyet foglal (30x30 cm), lassan fejlődik. A virágok magasan a levélzet fölé emelkednek. Vágott virágként is tartós.

Madagaszkárból jöttem - korallvirág portré
Korall virág - hogyan vágjam vissza? - Index Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9061594

Korall virág - hogyan vágjam vissza? - Index Fórum

Korall virág - hogyan vágjam vissza? - Index Fórum
A korallvirág gondozása és ápolása
http://www.noinetcafe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=605:a- ...

Korall virágot már mindenki ismeri, de vajon tudja mi a titka ennek a kis növények? Korall virág ma már minden virágboltban és kertészetben kapható, és az ára is kedvező. Van, aki több cseréppel is vásárol, de van, aki nem is sejti milyen kis csodát tart a kezében. Tudta ön hogy a korall virág egész évben virágzik? Talán már halotta ezt másoktól, de önnél még sem marad meg? Pedig a korall virág ezernyi apró színes virággal örvendeztet meg minket télen és nyáron is.

A korallvirág gondozása és ápolása
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257