Virágdíszek, virágos szobanövények > Karácsonyi kaktusz > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Karácsonyi kaktusz > 5 weboldal. Kategória leírása: Virágdíszek: Karácsonyi kaktusz, tartása, gondozása, ápolása, szaporítása.
Szponzorált linkek
Karácsonyi kaktusz: hogyan bírjam virágzásra?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/karacsonyi-kaktusz-schlumberg ...

Téves a hiedelem, hogy a karácsonyi kaktusz csak december végén virágzik. Kedvező körülmények között már októbertől virulhat!

Karácsonyi kaktusz: hogyan bírjam virágzásra?
Karácsonyi kaktusz (Schlumbergera)
http://karacsonyikaktusz.hupont.hu/

Sokféle hasznos tudnivaló a karácsonyi kaktuszokról, szaporításukról, szép fotók a virágokról, sok segítség a gondozáshoz.

Karácsonyi kaktusz (Schlumbergera)
A karácsonyi kaktusz gondozása
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

A karácsony kaktusz származási helye: Brazília. Igen népszerű növény hazánkban, több színben is kapható. A rózsaszíntől a fehéren át sokféle színben díszítheti otthonunkat.

A karácsonyi kaktusz gondozása
Karácsonyi kaktusz - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kar%C3%A1csonyi_kaktusz

Kedvelt szobanövények, mert fejlett töveik minden évben karácsony táján virágoznak. Brazíliából származnak, ahol a trópusi, vagy szubtrópusi őserdők fáin élnek. Gyökereikkel a az ágak elágazásaiban és a fakéreg repedéseiben összegyűlő – sokszor igen kevés – szerves anyagból táplálkoznak. Lakásban tartva ezek a kaktuszok nem szeretik a túl száraz levegőt, a nagy hőingadozást és a változó környezetet. Nem kedvelik a tűző napot. Télen nem túlfűtött, de nem is fűtetlen helyen, fényhez közel, kissé párás helyen érzik jól magukat.

Karácsonyi kaktusz - Wikipédia
Kertpont: A karácsonyi kaktusz
http://www.kertpont.hu/uj/kertpont.php?menu=cikk&CId=67

Elmúltak az ünnepek, de bizonyára még sokunk otthonában ott díszelegnek a december folyamán kapott karácsonyikaktuszok. Ha sikeresen szeretnénk nevelni őket a továbbiakban is, akkor érdemes róluk többet is megtudni.

Kertpont: A karácsonyi kaktusz
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257