Virágdíszek, virágos szobanövények > Fokföldi ibolya, Afrikai ibolya > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Fokföldi ibolya, Afrikai ibolya > 6 weboldal. Kategória leírása: Fokföldi ibolya, afrikai ibolya, gondozása, tartása, ápolása.
Szponzorált linkek
Hogyan gondozzuk a fokföldi ibolyát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/fokfoldi-ibolya-gondozasa/2455/

Megfelelő gondozás mellett állandóan, több éven át virágzik. Ehhez öt elengedhetetlen kellékre van szükségünk: fontos számára az állandó meleg, gondos öntözés, magas páratartalom, világos hely, és a rendszeres tápanyag-utánpótlás.

Hogyan gondozzuk a fokföldi ibolyát?
Feldhoffer kertészet: Fokföldi ibolya
http://www.feldhofferkert.hu/index.php?pageid=novenyek_ibolya_leiras

Az afrikai ibolya számos helyen közkedvelt cserepes növény. Nem igényel túlzott gondoskodást, így remekül tartható a lakásban is. A tanganyikai partvidéken őshonos. Levelei fényesek, enyhén szőrözöttek, virágai 2-3cm átmérőjűek, ma már a legkülönbözőbb színekben léteznek. Fény- és melegigényes növény, azonban a közvetlen naptól védeni kell.

Feldhoffer kertészet: Fokföldi ibolya
Hogyan neveljünk egészséges afrikai ibolyát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/afrikai-ibolya-nevelese-gondo ...

Az afrikai ibolya, vagy más nevén fokföldi ibolya, az egyik legelterjedtebb szobanövény a világon. Hogy miért? Talán azért, mert ezek a tömött, alacsony növésű növények egy évben akár többször is virágoznak,a legkülönfélébb formában és színben megvásárolhatók.

Hogyan neveljünk egészséges afrikai ibolyát?
Afrikai ibolya - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Afrikai_ibolya

Az afrikai ibolya, elterjedtebb nevén fokföldi ibolya az árvacsalán-virágúak rendjébe, a csuporkafélék családjába tartozó növénynemzetség. Neve kétszeresen is megtévesztő, hiszen egyrészt Fokföldtől nagyon messze él, másrészt rendszertanilag távol áll az ibolyafajoktól (Viola sp.). Virága is csak némileg hasonlít az ibolyáéhoz.

Afrikai ibolya - Wikipédia
Fokföldi ibolya gondozása
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

Kedvencünk fokföldi ibolya, amely igazából afrikai ibolya. Egész évben virágzik, színválasztéka hatalmas. Miért ne lehetne asztaldísz a fokföldi ibolya? Ez a kedves kis színes virág, ha megfelelően gondozzuk, szinte egész évben virágokkal kedveskedik nekünk. egy jól megválasztott kaspóval, vagy virágtartóval kitéve az asztalra, igazi szobadísz lesz otthonunkban.

Fokföldi ibolya gondozása
Fokföldi ibolya háttérképek
http://kepguru.hu/hatterkepek/cimke/fokfoldi-ibolya

képguru.hu - Hátérképek: Fokföldi ibolya háttérképek.

Fokföldi ibolya háttérképek
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257