Virágdíszek, virágos szobanövények > Flamingóvirág > Szobanövény - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Flamingóvirág > 7 weboldal. Kategória leírása: Szobanövények: Flamingóvirág, gondozása, ápolása.

szobanoveny.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Rózsaszín flamingóvirág
Rózsaszín flamingóvirág
http://www.szepzold.hu/rozsaszin_flamingovirag_

Gyakran keresnek a növénykedvelők olyan növényt, amely jól bírja a melegre fűtött lakást, virágzik és mellette nagyon könnyű az ápolása. A flamingóvirágok éppen azért tartoznak a kedvelt szobanövények közé, mert nagyon jó az alkalmazkodó képességük. Bár szeretik a meleget, de ha a hőmérséklet kissé lecsökken, tartósan 16-20 fok, akkor is nagyon jól érzik magukat a jó világos és párás levegőjű lakásban.

www.szepzold.hu
Flamingóvirág (Anthurium)
Flamingóvirág (Anthurium)
http://www.bagira.eu/viragok/flamingovirag.html

Csillogó piros virágának köszönhetően a legfeltűnőbb szobanövények egyike. A Flamingóvirág (Anthurium) „virága” tulajdonképpen csak egy buroklevél (spáta), azaz egy piros színű, fényes fellevél. A valódi virágok torzsavirágzatban, spirálisan helyezkednek el, amely a fellevél közepéből fejlődik ki.

www.bagira.eu
Az érzékiség jelképe a flamingóvirág
Az érzékiség jelképe a flamingóvirág
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/flamingovirag-anthurium-andra ...

Korábban csak vágott virágként ismerték a szép falmingóvirágot, pedig szobanövényként még csodálatosabb. A flamingóvirág nagy, viaszos fellevél közepéről színes, hengeres torzsavirágzat mered elő. Hónapokig virágzik és minden virágzat több hétig is eltart. Sajnos otthoni körülmények között, lakószobában igen nehéz nevelni, de gondos virágtartók azért büszkélkedhetnek szép példányokkal.

www.edenkert.hu
Flamingóvirág háttérképek
Flamingóvirág háttérképek
http://kepguru.hu/hatterkepek/cimke/flamingovirag

képguru.hu - Virág háttérképek: Flamingóvirág háttérképek.

kepguru.hu
Flamingóvirág az egzotikus szépség!
Flamingóvirág az egzotikus szépség!
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

A flamingó virág egyre több otthonban jelenik meg. Igazi egzotikus szépség, különleges piros, rózsaszín vagy épp hófehér virágával. Tartása szobai körülmények között is könnyű, igen szépen fejlődik világos szobában. Ismerjük meg a flamingó virág gondozását. Több fajta flamingó virág is létezik, de ezek közül a leginkább ismert az Anthurium andreanum.

www.kertvarazsmagazin.hu
Flamingóvirág - Anthurium
Flamingóvirág - Anthurium
http://www.tuja.hu/flamingovirag.html

A téli és kora tavaszi hónapokban gyakran csodálkozva és kissé sóvárogva nézzük a virágüzletek kirakataiban az egzotikus flamingóvirágot. Élénkpiros, néha rózsaszín vagy fehér, tenyérnyi nagy, fényes fellevele karcsú, csavarodó torzsavirágzatot vesz körül.

www.tuja.hu
Növénykatalógus: Flamingóvirág (Anthurium)
Növénykatalógus: Flamingóvirág (Anthurium)
http://www.novenykatalogus.hu/noveny/anthurium/?nid=63676&sid=

A laza, tőzeges talajt kedveli. Közepesen öntözzük, 2-3 naponta. Nem bírja a szárazságot. Magas páratartalmat igényel, száraz helyen rendszeresen permetezzük a leveleit. Fényigénye közepes. Nem bírja a direkt napfényt. Hőigénye közepes. Fagyérzékeny. A növény tőosztással szaporítható.

www.novenykatalogus.hu
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15100