Virágdíszek, virágos szobanövények > Azálea > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Virágdíszek, virágos szobanövények > Azálea > 5 weboldal. Kategória leírása: Szobanövények> Azálea: Gondozása, ápolása, tartása.
Szponzorált linkek
Azálea - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Az%C3%A1lea_%28vir%C3%A1g%29

A rododendron nemzetség Tsutsusi alnemzetségének Tsutsusi fajcsoportjába tartozó azálea (havasszépe, hangarózsa – Rhododendron simsii) leggazdagabban virágzó szobanövényeink egyike. Élénk színű, de kevéssé illatos virágai a hosszúkás, kissé szőrözött lomblevelek fölé emelkednek. Erdeti élőhelyén (Kína, Tajvan) piros a virágja, de a kertészek nemesítő munkájának eredményeként a bíborvöröstől a fehérig már mindenféle változata kapható.

Azálea - Wikipédia
Az azálea szereti a merülőfürdőt!
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/az-azalea-gondozasa/2445/

A téli szezon slágernövénye a gazdagon virágzó azálea. Ahhoz, hogy egy évszaknál többet is megérjen eleget kell tennünk igényeinek. Az azálea (Rhododendron simsii) az egyik leggazdagabban virágzó szobanövényeink egyike, kis odafigyeléssel hosszantartó, hálás virágunkká válhat.

Az azálea szereti a merülőfürdőt!
Azálea gondozása télen
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

A tél egyik nagy slágere a virágboltokban az azálea(azalea japonica). De mit tegyünk vele, hogy tényleg szép maradjon? Aki virágot szeretne vásárolni, vagy ajándékozni télen, biztos, hogy elsőre az azáleát ajánlják a virágboltban, hiszen igen mutatós és nem túl drága virágzó dísznövény.

Azálea gondozása télen
Azálea (gondozása) - házi praktikák
http://hazipraktikak.com/azalea/azalea.html

A virágzó azáleát világos, hűvös helyre, az ablak közelébe tegyük. A közvetlen napsütéstől azonban óvjuk. A meleg, száraz levegőn elpusztul. Kedvező feltételek között viszont két hónapon át is virágozhat...

Azálea (gondozása) - házi praktikák
Substral: Azálea
http://www.substral.hu/substral-novenyek/127-azalea

Az azálea a múlt században kereskedőkkel érkezett Kínából Angliába. Később főleg belga és német tenyésztők csodálatos fajtákat nemesítettek a legpompásabb színárnyalatokban. Csak lágy vízzel szabad öntözni. Az azáleák nem viselik el a meszet. Soha nem szabad a földlabdát kiszáradni hagyni, de a pangó vizet feltétlenül kerülni kell.

Substral: Azálea
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257