Szobanövény szolgáltatások > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szobanövény szolgáltatások > 13 weboldal. Kategória leírása: Szobanövény szolgáltatások: ápolás, gondozás, dísznövény dekoráció, irodai növényápolás...
Szponzorált linkek
Green Office Plants and Design
http://www.greenoffice.hu/

A Green Office Plants and Design a magyar növénydekorá- ciós piac meghatározó szereplője. Hivatásunk a zöld környezet megtervezése, installációja és fenntartása. Jelen vagyunk az irodaházak és privát rezidenciák piacán, a vendéglátás területein: szállodákban, éttermekben, fürdőkben- és wellness központokban. Bevásárló központok, növényházak, és minden olyan létesítmény, amely növénydekorációs feladatokat kínál, a mi területünk. Szolgáltatásaink: Beltéri növénydekoráció, karácsonyi dekoráció, Zöldfalak, Parképítés...

Green Office Plants and Design
Art Florist
http://www.artflorist.hu/

ART Florist Kft. Győr - Budapest. Egy régi jól bevállt vállalkozás új arca vagyunk Győrben. Az Artflorist egy olyan dekorációs stúdió ami a kis dolgokra is nagy ötletekkel felel, ahol az egyediség és a design a mérvadó. Fő profilunk az iroda dekoráció mellett, hotelek üzletek dekorálása néhány jól betervezett és megvalósított cserepes növénnyel a hozzá stílusban illő tartóedényekkel, az ország egész területén.

Art Florist
FitoLand - Növénykölcsönzés
http://www.fitoland.hu/tartalom/12

Kertészeteinkben lehetõség van beltéri vagy kültéri növények bérlésére. Igény szerint növénytartóval együtt. Dísznövények és kaspók széles választéka várja az érdeklõdõket kereskedéseinkben. Rendezvényekre, Kiállításokra, Konferenciákra, Találkozókra, akár díszkaspóval, kerámia tartóval. A kölcsönzési díjak számításának alapja a növények értéke és a kívánt idõtartam. A helyszínre- és a visszaszállításról gondoskodunk.

FitoLand - Növénykölcsönzés
Irodakertész Decorum
http://www.irodakertesz.hu/

Zöld irodára vágyik? Zöld irodára vágyik? Mi bemutatjuk az Ön irodájába illő növényeket és tartókat, az Ön dolga csupán a választás. Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban. Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása. Hidrokultúra: a modern megoldás: Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés! Decorum Kft - Irodakertész.hu

Irodakertész Decorum
Irodavirág
http://www.irodavirag.hu/

Irodavirág Növénydekoráció - FitoLand dísznövénykertészet. Immár 20 éve annak, hogy megalapítottuk a FitoLand dísznövénykertészetet. 1993 óta foglalkozunk belsõ terek, irodák, szállodák, közintézmények, bevásárlóközpontok növénydekorációjával, gondozásával, valamint rendezvények alkalmi virágdekorációjával, növénykölcsönzéssel és növényszállítással. Úgy látjuk, hogy ez az üzletág egyre inkább teret hódít. Egyre nõ az igény a munkahelyek, szórakozóhelyek, hivatalok, szállodakomplexumok növényekkel való dekorálására, valamint arra, hogy munkahelyi környezetünket egészségesebbé tegyük.

Irodavirág
Irodai növények - Gondozási szolgáltatással
http://irodainovenyek.hu/

Ön szeretne egy szürke, barátságtalan, élettelen, irodában dolgozni? Nem? Mi sem szeretnénk! Ezért komplex megoldással készültünk! Nincsenek még növények az irodájában? Több lehetőség közül választhat! Tekintse meg kedvezményes csomagajánlatainkat, vagy kérjen ingyenes irodafelmérést, amely során személyre szabott árajánlatot adunk. Természetesen növényei nem maradnak gondozás nélkül: teljeskörű növényápolási szolgáltatásunk biztosítja, hogy az Ön irodájába telepített növények hosszú távon dekorációs értéket képviseljenek.

Irodai növények - Gondozási szolgáltatással
PannonPlant
http://www.pannonplant.hu/novenydekoracio.php

PannonPlant - Kertészeti és szolgáltató Kft. Cégünk elsődleges tevékenysége a belső téri növénydekoráció és növénygondozás. Vállaljuk mindenféle méretű és kialakítású iroda vagy egyéb belső tér (szálloda, étterem, üzlethelység, stb.) növénydekorációját és az általunk telepített vagy már meglévő növények rendszeres és szakszerű gondozását. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink köréhez, és meglátja, az otthonos, zöld környezet jó hatással lesz munkahelyi teljesítményére és hangulatára!

PannonPlant
Plantart Kft.
http://www.plantart.hu/novenydekoracio/

A Plantart Kft. 20 éve foglalkozik exkluzív belsőtéri dísznövény és virág dekorációk tervezésével, kivitelezésével, ápolásával, valamint ehhez szükséges alapanyagok és kellékek kereskedelmével. Munkatársaink az élő növényekkel díszített harmonikus környezet elkötelezett hívei. 2010-ben megnyílt új dísznövény dekorációs és virág kereskedelmi központunkban a teljes termékpalettánk, valamint szolgáltatásaink is elérhetőek. Dísznövény dekorációk tervezése, kivitelezése és ápolása. Virágkötészeti szolgáltatások. Parkfenntartás. Rendezvénydekoráció, növénykölcsönzés.

Plantart Kft.
Virágküldés
http://www.viragkuldes.hu/

Küldjön virágot, mert a virágküldés igazi ajándék! Virágküldés Magyarországra, külföldre. Vágott és cserepes virágok, növények, virágcsokrok.

Virágküldés
Amaryllis Decor
http://www.novenydekor.hu/

Az Amaryllis Decor fő tevékenysége a belső téri növénydekoráció és növénygondozás. Vállaljuk bevásárló központok, középületek, irodák, irodaházak, üzlethelyiségek, lakások díszítését, a környezettől függően élő- vagy műnövényekkel. A növénydekorációhoz holland dísznövényeket, illetve kiváló minőségű, élethű műnövényeket használunk fel. Az élőnövény beültetésnél földes, illetve hydrokultúrás növényeket telepítünk. Az általunk telepített, vagy már meglévő növények szakszerű gondozását is vállaljuk, garanciával. Újdonság: Külföldön vertical garden, green wall néven ismert, nálunk még csak most kezd elterjedni a növényfal (zöldfal, függőleges kert) Bármilyen falfelületre telepíthető. Nagyobb terekben, aulákban igazán figyelemfelkeltő, impozáns látványt nyújt, de kisebb méretben, akár egy-egy falszakaszon is jól mutat.

Amaryllis Decor
Piliskert
http://www.piliskert.hu/szobanoveny-kiskate/

Hogy Ön pihenhessen, bízza ránk kertjének gondozását! Szolgáltatásaink: gyep fenntartási munkák, fák és fenyők gondozása, cserjék, sövények, sziklakertek, beltéri növények és rózsák ápolása, kúszónövények és öntözőrendszerek karbantartása, épített környezet fenntartása, valamint vízfelületek üzemeltetési feladatai. Vállaljuk továbbá térkő díszburkolat fektetését is, melyre garanciát adunk.

Piliskert
Iroda zöld környezetben
http://www.citygreen.hu

Szeretné irodáját, éttermét zöld, megnyugtató környezetté alakítani? Ügyfeleit hangulatosabb, emberibb helyen fogadni? A dolgozók munkakedve is javul! Válassza CityGreen szolgáltatásait: Növénydekoráció tervezés, kivitelezés, növényápolási feladatok, valamint növénybérlési lehetőség. Keressen fel minket bizalommal!

Iroda zöld környezetben
Ginkó Kertészeti Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság
http://novenydekoracio.hu/

Cégünk fő szolgáltatási területe a beltéri és irodai növénydekoráció kivitelezése, növénygondozási, növényvédelmi feladatok ellátása, valamint a növénykölcsönzés. Szolgáltatásunk kiterjed a zöldterületek, kertek építési, fenntartási munkálataira, valamint öntözőrendszerek telepítésére, kivitelezésére is. Keresse fel honlapunkat, tudjon meg többet szolgáltatásunkról!

Ginkó Kertészeti Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257