Programok, rendezvények > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Programok, rendezvények > 5 weboldal. Kategória leírása: Programok, rendezvények, kiállítás, vásár.
Szponzorált linkek
Vásárnaptár
http://www.vasarnaptar.hu/

Vásárnaptár.hu - Események, kiállítások, vásár, fesztiválok, szakkiállítások Magyarországon.

Vásárnaptár
Édenkert Eseménynaptár
http://www.edenkert.hu/esemenynaptar/

Édenkert.hu Eseménynaptár: kiállítások, versenyek, vásárok, fesztiválok.

Édenkert Eseménynaptár
Dísznövény 2011
http://www.assa.hu/disznoveny08.htm

Dísznövény 2011 - Újbudai kertészeti kiállítás és vásár. Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a címben szereplő rendezvény a Petőfi Híd budai hídfőjénél lévő Egyetemisták Parkjában. 2011 Április 15-16-17

Dísznövény 2011
GardenExpo
http://www.gardenexpo.hu/

Gardenexpo 2011. március 18-19-20. 2011-ben 5. születésnapját ünnepli a Gardenexpo! A legnagyobb és legsikeresebb kerti kiállítás ismét együtt, az Orchidea Show-val közösen várja a kert, kertészkedés és a különleges növényes szerelmeseit a Papp László Budapest Sportarénában. Számos újdonsággal és a jubileumi évfordulóra való tekintettel rengeteg meglepetéssel készülünk a jövő márciusi eseményre.

GardenExpo
Hortus Hungaricus
http://www.hortushungaricus.hu/

Hortus Hungaricus - Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár. A szakkiállítás alkalmat kínál a termesztők, a forgalmazók, a technika és a technológia transzfer szakmai találkozójára, a piaci kínálat bemutatásá­ra, az ágazatot érintő kérdések megvitatására, a szakmai kapcsolatok kiszélesítésére hazai és európai viszonylatban egyaránt. A kiállítás termékcsoportjai: Vágott virág, cserepes növény, faiskola, táj- és kertépítészet, kertészeti technika, tápanyag utánpótlás, növényvé­delem, csomagolás és dekoráció, szárazvirág, gyógy-és fűszernövény, friss és feldolgozott zöldség és gyümölcs, szaporítóanyag.

Hortus Hungaricus
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257