Mérgező szobanövények > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mérgező szobanövények > 6 weboldal. Kategória leírása: Mérgező, veszélyes szobanövények.
Szponzorált linkek
Babanet.hu - Mérgező szobanövények
http://www.babanet.hu/publ/viragok.htm

A kisgyermekek jól ismert szokása, hogy mindent kezükbe vesznek, miszlikre tépnek vagy megrágcsálnak. Csillapíthatatlan kíváncsiságuknak gyakran esik áldozatul egy-egy dédelgetett dísznövény, vagy féltve őrzött cserepes virág. A kiborított virágföld, széttört cserép csak a kisebb bosszúság, ennél jóval nagyobb gondot okozhat, ha a „kezdő botanikus” a szájába vesz, esetleg le is nyel egy-két levelet a zsákmányból. Jó ha tudjuk, hogy nem egy káprázatos szobanövény mérgező anyagokat is tartalmaz.

Babanet.hu - Mérgező szobanövények
10 mérgező szobanövény
http://ingatlanmenedzser.hu/lakberendezes/20080920_10_mergezo_szobanoveny.aspx

Keveset hallani az óvatos bánásmódot igénylő növényekről, melyek hiába szépek, veszélyesek. Van amitől „csak” vakarózunk egy kicsit, mert száraik, leveleik bőrizgató anyagot tartalmaznak, némelyik allergiát vált ki, de sok másik komoly mérgezést, vagy esetleg sérülést is okozhat.

10 mérgező szobanövény
Nők Lapja Cafe - A legmérgezőbb szobanövények
http://www.nlcafe.hu/otthon/20080328/a_legmergezobb_szobanovenyek/

Ha kisgyermekkel vagy cicával élsz egy lakásban, érdemes körültekintően kiválasztani a megfelelő szobanövényt. Ne csak a lakásod adottságait tartsd szem előtt, hanem a növény biztonságosságát is. Most megmutatjuk a legmérgezőbbeket, valamint a Macskák számára mérgező növényeket. Korallbokor, Buzogányvirág, Szobafikusz, Kroton vagy tarka csodacserje, Aszparágusz vagy klárisfű, Rákvirág, Szobaciklámen...

Nők Lapja Cafe - A legmérgezőbb szobanövények
A gazdának szép, az állatnak méreg
http://www.haziallat.hu/macska/gondozas/mergezo-szobanoveny-allat-veszely/1548/

Háziállat.hu - A gazdának szép, az állatnak méreg: szobanövények a lakásban. Aki állatot tart, annak többnyire szobanövénye is van. Állat és növény jól megfér egymással, azonban az állat egy nap meg fogja kóstolni a növényt...Az alábbiakban sorra vettük a 20 leggyakoribb szobanövényt, és megvizsgáltuk, hogy mérgezők lehetnek-e macskánk, kutyánk vagy egyéb állataink számára.

A gazdának szép, az állatnak méreg
3 életveszélyes, mérgező növény
http://www.femina.hu/otthon/3_mergezo_szobanoveny

femina.hu: 3 életveszélyes, mérgező szobanövény. Szépek és színesek, ugyanakkor veszélyesek is lehetnek. Íme, 3 csodálatos növény, mellyel nem árt óvatosnak lenned! Némelyiknek csak bizonyos részei, mások a gyökerüktől a szárukon át a levelükig veszélyesek. Amarillisz, leander, jácint...

3 életveszélyes, mérgező növény
Mérgező növények a lakásban
http://www.vital.hu/themes/sick/child2.htm

Mérgező növények a lakásban: Ciklámen, Diffenbachia, Filodendron, Fikusz, Kroton.

Mérgező növények a lakásban
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257