Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Vitorlavirág > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Vitorlavirág > 4 weboldal. Kategória leírása: Vitorlavirág - Gondozása, ápolása, tartása, információk.
Szponzorált linkek
Kezdő kertészek kedvence a vitorlavirág!
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

Szinte egész évben virágzik, gondozása egyszerű, így kezdő kertészek is gondozhatják a gyönyörű fehér virágú vitorlavirágot. Ismét egy szobanövény (spathiphyllum wallisi), amely a trópusi őserdők mélyéről származik. Mégis egy igénytelen ám nagyon dekoratív szobanövény, amely bármilyen otthonban könnyedén nevelhető és akár egész évben virágzásra bírható.

Kezdő kertészek kedvence a vitorlavirág!
Ezermester: Vitorlavirág
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=1283

A vitorlavirág hibridek Kolumbia és Venezuela trópusi területeiről származnak. Szobanövényként a kistermetű díszes vitorlavirág (Spatiphyllum floribudum) és a nagyobb illatos vitorlavirág (Spatiphyllum wallisii) a legelterjedtebb. A virágai nem valódiak. Ezek olyan fehér színű fellevelek, melyek díszes köpenyként vitorlaszerűen veszik körül az elég jelentéktelen torzsavirágzatot. Innen ered a magyar neve.

Ezermester: Vitorlavirág
Szépzöld: A vitorlavirág újra divatban
http://www.szepzold.hu/a_vitorlavirag_ujra_divatban

A vitorlavirág: Spatiphyllum spp. az egyik legigénytelenebb szobanövény, megéri újra felfedezni! Virágos állapotban különösen, de azon kívül is dekoratív növény a lakásukban.

Szépzöld: A vitorlavirág újra divatban
Spatifillum (Spathiphyllum hibridek)
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/spatifillum-spathip ...

Fényes levelei közvetlen a földből hajtanak ki, május és augusztus között. Fehér virágai igen tartósak, akár hat hétig is frissek maradnak, bár néhány hét után halványzöldre színeződnek. A vitorlavirágot (Spathyphyllum) télen tartsuk meleg szobában, ahol közvetlen napfény nem éri, védjük a huzattól, a cserepet pedig vegyük körbe nedves tőzeggel. Ha így teszünk, nem lesz vele problémánk.

Spatifillum (Spathiphyllum hibridek)
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257