Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Rákvirág > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Rákvirág > 4 weboldal. Kategória leírása: Rákvirág tartása, gondozása, ápolása, szaporítása, információk.
Szponzorált linkek
Sötét sarkok növénye a rákvirág
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/rakvirag-aglaonema- ...

Na nem azért, mert olyan csúnya, hanem mert a rákvirág mégha nehezen is, de elviseli, amitől más növény már tönkre menne. Ki gondolná, hogy Indonézia trópusi erdőiből származó dísznövény jól érzi magát bármely nappaliban.

Sötét sarkok növénye a rákvirág
Miért szeretjük annyira a rákvirágot (Aglaonema)?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/rakvirag-aglaonema- ...

A rákvirág (Aglaonema) a kontyvirágfélék (Araceae) családjába tartozó növény. Jóllehet van virágzata inkább a nagy és széles levelei miatt tartják. A rákvirág igényli a meleget, javasolt legalább 16 ºC-os helyiségben tartani, de persze kibírja az ennél kicsivel alacsonyabb hőmérsékletet is.

Miért szeretjük annyira a rákvirágot (Aglaonema)?
tuja.hu - Rákvirág
http://www.tuja.hu/rakvirag.html

Ez a rendkívül hálás és mutatós levelével díszítő növény, a rákvirág, Kelet-Indiából és a Maláj-félsziget erdeiből került Európába. Az utóbbi időkben, sajnos, kevés helyen található. Sok fajnak levelei sárgás vagy fehéres foltokkal díszítettek. Ezek kevésbé tartósak a száraz levegőjű lakásokban.

tuja.hu - Rákvirág
Ezermester: Rákvirág
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=1892

A rákvirágot - tudományos nevén Aglaonema modestum - magyarul még japán vízipálmának is szokás nevezni, bár a hazája valószínűleg Ázsia trópusi vidékein volt, és nem Japánban, nem is tartozik a pálmafélék közé sőt vízinövénynek sem minősíthető. A vízhez mindössze annyi köze van, hogy levágott kisebb-nagyobb hajtásai egyszerű csapvízben is évekig elélnek, akváriumi tartásra is alkalmasak, víz alatt is jól megmaradnak.

Ezermester: Rákvirág
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257