Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Kukoricalevél > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Kukoricalevél > 3 weboldal. Kategória leírása: Kukoricalevél tartása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
tuja.hu - Kukoricalevél - Aspidistra
http://www.tuja.hu/kukoricalevel.html

Kukoricalevél néven ismerik a liliomfélék családjába tartozó, Japánból származó igénytelen szobanövényt, az A. elatiort. A legmostohább körülmények között is díszlik és hozza szép, sötétzöld, hosszú lándzsa alakú, bőrszerű leveleit és a talaj színén a rizómákon fejlődő kocsány nélküli lilásbarna csillag alakú virágait.

tuja.hu - Kukoricalevél - Aspidistra
Kukoricalevél kezdő növénytartóknak
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/kukoricalevel-aspid ...

Jó ellenálló képességű, igénytelen növény. A levelei lassan nőnek és sokáig élnek, leginkább a kukoricára emlékeztetnek. Ha nem túl magas a hőmérséklet, akkor a gyökerek körüli időszakos szárazságot jól tűri. Két dolgot nem visel el: ha gyakran ültetik át, és ha a földje állandóan vizes. Apró piros virágai jelentéktelenek.

Kukoricalevél kezdő növénytartóknak
Femina.hu - Kukoricalevél
http://www.femina.hu/kalkulatorok/gyak_otthon_kalki/kukoricalevel

A kukoricalevél, más néven aszpidisztra Japán erdeiben honos. Felálló, hosszúkás és sötétzöld levelei vannak, melyek egészen hosszúra is megnőhetnek, ám a növény maga így is csupán 1 méter magasra nő meg.

Femina.hu - Kukoricalevél
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257