Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Kroton, Csodacserje > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Kroton, Csodacserje > 3 weboldal. Kategória leírása: Kroton, Csodacserje információk, tartása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
A Kroton (Codiaeum) gondozásának titka
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/gondozas-es-apolas/csodacserje-kroton-cod ...

A Kroton vagy csodacserje (Codiaeum) örökzöld növény, előfordulása trópusi éghajlatú területeken, őserdőkben jellemző. Őshazája Dél-Ázsia, India és Indonézia. Lássuk, otthonunkban hogyan tartsuk, hogy szép, bokros növényünk legyen!

A Kroton (Codiaeum) gondozásának titka
Csodacserje (Codiaeum variegatum)
http://www.bagira.eu/viragok/csodacserje.html

A Csodacserje (Codiaeum variegatum) az egyik legszebb és legszínesebb levéldísznövény. A Csodacserje (Codiaeum variegatum) tarka leveleinek alapszíne zöld, erezetük lehet vörös, rózsaszín vagy sárga, de bíborszínű, narancssárga és majdnem fekete foltok is tarkíthatják a növényt. A színek a növény életkorával egyre sötétebbekké válhatnak, levelei lehetnek hosszúak és ujjszerűek, egyenes vagy hullámos szélűek, oválisak vagy tölgylevél alakúak is.

Csodacserje (Codiaeum variegatum)
Virágvarázslat: Csodacserje
http://www.viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5956954&nid=1154180

A csodacserje az egyik legszínesebb levéldísznövény. A tarka levelek alapszíne zöld, erezetük lehet vörös, rózsaszín vagy sárga, de bíborszínű, narancssárga és majdnem fekete foltok is tarkíthatják a növényt. A színek a növény életkorával egyre sötétebbekké válhatnak, levelei lehetnek hosszúak és ujjszerűek, egyenes vagy hullámos szélűek, oválisak vagy tölgylevél alakúak is.

Virágvarázslat: Csodacserje
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257