Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Buzogányvirág, Dieffenbachia > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Buzogányvirág, Dieffenbachia > 7 weboldal. Kategória leírása: Buzogányvirág (Dieffenbachia) tartása, gondozása, ápolása, információk.
Szponzorált linkek
tuja.hu - Dieffenbachia - Buzogányvirág
http://www.tuja.hu/buzoganyvirag.html

Brazília őserdeiből a XIX. század elején egy növénygyűjtő expedicióval sok érdekes társával együtt került Bécsbe a buzogányvirág, ez a mutatós növény, egész Európa növénykedvelőinek örömére. Legtöbb faja színes: fehér, sárga, piros leveleivel díszít. Nálunk legjobban elterjedt buzogányvirág, a D. picta.

tuja.hu - Dieffenbachia - Buzogányvirág
Bagira: Buzogányvirág (Dieffenbachia)
http://www.bagira.eu/viragok/buzoganyvirag.html

A buzogányvirág a Dieffenbachia nemzetség magyar gyűjtőneve. Sokféle növény tartozik ide, és meglepően magas a különféle változatok száma. A virágboltokban krémszínű, fehér vagy halványsárga színezetű néha pöttyös vagy foltos, különféle alakú, ovális vagy akár lándzsa formájú levelekkel büszkélkedő buzogányvirágokat vásárolhatunk. Bármelyik növényt választjuk is, sohase feledjük, hogy levelei és nedvei mérgezőek.

Bagira: Buzogányvirág (Dieffenbachia)
Hogyan gondozzuk a buzogányvirágokat?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/buzoganyvirag-gondo ...

A buzogányvirág (Dieffenbachia) egy szép dísznövény, amelynek hosszú, széles levelei vannak, amelyek fehér és zöld színekben pompáznak. Legkevesebb egy tucat fajtája létezik, például a D. Picta, a D. Amoena, a D. Oerstedii stb.

Hogyan gondozzuk a buzogányvirágokat?
Buzogányvirág gondozása otthonunkban
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

Közkedvelt szobai dísznövény a buzogányvirág (Dieffenbachia), amely nem igényel túl sok törődést így kezdő kertész is, könnyedén nevelheti. Eredetileg a Brazil őserdő mélyén él ez a szép dísznövény, amely mára meghódította egész Európát. Változatos levélmintával és színnel rendelkezik és akár 2 méter magasra is, megnőhet otthonunkban.

Buzogányvirág gondozása otthonunkban
Virágvarázslat: Buzogányvirág
http://www.viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5956954&nid=1605003

A buzogányvirág a Dieffenbachia nemzetség magyar gyűjtőneve, sokféle növény tartozik ide, és meglepően magas a különféle változatok száma. A virágboltokban krémszínű, fehér vagy halványsárga színezetű néha pöttyös vagy foltos, különféle alakú, ovális vagy akár lándzsa formájú levelekkel büszkélkedő buzogányvirágokat vásárolhatunk. Bármelyik növényt választjuk is, sohase feledjük, hogy levelei és nedvei mérgezőek.

Virágvarázslat: Buzogányvirág
Hogyan szaporítsuk a difenbahiát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/gondozas-es-apolas/difenbahia-szaporitasa ...

A difenbahia (buzogányvirág, Dieffenbachia picta) egyike a legkedveltebb és leggyakoribb szobanövényeknek. Nagy, nyeles, pettyes vagy foltos leveleivel szépen díszíti a meleg, napos szobákat. Télen a 20 0C körüli hőmérséklet a legkedvezőbb a számára; nyáron is a lakásban kell tartani, de óvni kell a közvetlen napsütéstől.

Hogyan szaporítsuk a difenbahiát?
Substral: Diffenbachia
http://www.substral.hu/substral-novenyek/118-diffenbachia

Sok faja, számtalan fajtája és hibridje létezik. A relatíve nagy, dekoratív levelek vastag száron ülnek. A levelek fajtától függően fehéren vagy sárgán márványozottak, majdnem fehérek, zöld szegéllyel, kontrasztos levélerekkel vagy pontozott felületekkel.

Substral: Diffenbachia
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257