Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Aszparágusz > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Aszparágusz > 4 weboldal. Kategória leírása: Aszparágusz tartása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
tuja.hu - Aszparágusz - Asparagus
http://www.tuja.hu/aszparagusz.html

Kevesen tudják, hogy a kedves, lecsüngő növekedésű, apró levelű klárisfű, tűlevelű aszparágusz /A.spengeri/ és a felfelé növő tollszerű levelű tollasfű, fátyola /A.plumosus/ közeli rokona az étkezési spárgának. Az étkezési spárgát már az időszámításunk előtti II. évszázadban ismerték, áldozati ajándékként szerepelt, majd a görögök és rómaiak gyógyszert készítettek a gyökeréből.

tuja.hu - Aszparágusz - Asparagus
Hogyan lesz szép az aszparáguszunk?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/aszparagusz-asparag ...

A liliomfélékhez tartozik, rövid hajtásainak köszönheti páfrányszerű megjelenését. Könnyű nevelni, fény-, hő-, és öntözési igénye könnyedén kielégíthető. Nincs szüksége párás környezetre. Az idősebb példányok rendszeresen virágoznak. Termése piros, borsó nagyságú bogyó.

Hogyan lesz szép az aszparáguszunk?
Ezermester: Tűlevelű aszparágusz
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=1921

Szobában nevelve, télen is világos és csak egészen alacsony hőmérsékletű, vagyis hűvös helyen tartva őrzi meg jól lombját, és nem nevel megnyúlt, vékony, többnyire "levéltelenül" maradó hajtásokat, mint a meleg hatására a jól fűtött szobában tartott növény. Ilyenkor egészen kevés vízzel is beéri, csak éppen ki ne száradjon teljesen.

Ezermester: Tűlevelű aszparágusz
Gyönyörű szobanövény az aszparágusz!
http://www.noinetcafe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=26:gyo ...

Aki kedveli a dús zöld lombozatú szobanövényeket, tartson otthonába aszparáguszt (asparagus). Aránylag kevés törődéssel is beéri ez a mutatós zöld dísznövény. Lakásokban két ismert fajtája található meg a díszspárga és a fátyol aszparágusz, vagyis az asparagus sprengeri. A második fajtát a virágboltokban is gyakran látjuk csokor mellé díszítő elemként felhasználva.

Gyönyörű szobanövény az aszparágusz!
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257