Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Alokázia > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldíszek, levéldísznövények: S-M méret > Alokázia > 2 weboldal. Kategória leírása: Alokázia, Alocasia, Ördöglevél, tartása, gondozása, igénye, ápolása.
Szponzorált linkek
Alokázia (Alocasia)
http://www.bagira.eu/viragok/alokazia.html

Különleges és szép szobanövényünk az alokázia, amely érdekes ördög formájú leveleiről kapta az ördöglevél nevet. Az Alokázia (Alocasia) Délkelet-Ázsiában honos. Az őserdők mélyén élő alokázia akár egy másfél méteres leveleket is hozhat, de nálunk csak kisebb méretű növényekkel találkozhatunk.

Alokázia (Alocasia)
Alokázia az ördöglevél
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

A növény a trópusi országokban őshonos ezért igen fontos számára a meleg és párás klíma. Erős és húsos méregzöld levelein, fehérek az erezetek, és a levél széle is fehér, ettől lesz különleges és egyedi a növény. Bár sok szobakertész pont a formája miatt nem kedveli ezt a szép növényt, de ha egy alokáziát helyezünk el otthonunkban, egy szép kaspóban, igazán modern és mutatós szobadísz válik belőle.

Alokázia az ördöglevél
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257