Levéldísznövények: L-XL méret > Szobafenyő > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levéldísznövények: L-XL méret > Szobafenyő > 6 weboldal. Kategória leírása: Szobafenyo tartása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
Mitől kopaszodik fel a szobafenyő?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/szobafenyo-araucar ...

Közkedvelt dísze otthonunknak a szobafenyő. Ha nem elégítjük ki igényeit, levelei hamar sárgulni kezdenek és fokozatosan lepotyognak. A szobafenyő szereti a hűvös, jól megvilágított helyet, egyenletes növekedés mellett a 1,5 méteres magasságot is elérheti. Természetes élőhelyén, Ausztrália keleti partjainál fekvő Norfolk szigeten akár 50-60 méteresre is megnő.

Mitől kopaszodik fel a szobafenyő?
Szobafenyő - Ezermester
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=2748

Nem sok nyitvatermő, azaz fenyőféle tartható szobai körülmények között, ám amelyik igen, azzal a fenyőerdők és kicsit a karácsony hangulatát egész évre a szobánkba varázsolhatjuk.

Szobafenyő - Ezermester
Szobafenyő, az alternatív karácsonyfa
http://www.kertpont.hu/cikknyomtathato.php3?cikkid=351

"A" típusú Virágföldetben (pH savanyú) fejlődik a legszebben, de jól tűri a meszes talajt is. Világos helyen érzi jól magát, de óvjuk a közvetlen napsütéstől. Betegségek, kártevők, szobafenyő szaporítás.

Szobafenyő, az alternatív karácsonyfa
Virágvarázslat: Szobafenyő
http://www.viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5956954&nid=1930958

Ezt az Araucariát a lakásban tágas, hűvös helyen tartsuk, mert később a legnagyobb szobát is kinőheti (vadon elérheti akár a 30 méteres magasságot is). Elsősorban érdekes formája miatt érdemes tartani. Az örökzöld, tűlevelű növény piramis-szerű formája egymás feletti sorokban álló, fényes, puha, világos zöld tűlevelekkel borított vízszintes ágakból épül fel. Az Araucaria heterophylla megfelelő helyen és fényviszonyok mellett könnyen gondozható, és kitűnő dézsás növény.

Virágvarázslat: Szobafenyő
Mit kínál és mit kíván a szobafenyő?
http://www.balintgazda.hu/aktualis-kert/januar/mini-fenyo-a-szobafenyo.html

Bálint gazda honlapja: Mit kínál és mit kíván a szobafenyő? Rendszeresen kell öntözni, mert a földlabda átmeneti kiszáradása végzetes lehet a számára. A fűtött szobában elengedhetetlen, hogy hetente kétszer-háromszor megpermetezzük az egész növényt langyos, lágy vízzel...

Mit kínál és mit kíván a szobafenyő?
Szobafenyő gondozása
http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

A szobafenyő igen kedvelt dísznövény lett hazánkban. Ha sikerül eltalálni különleges igényeit, gyönyörű dísznövény válik belőle. Tudta ön hogy a mi kis szobafenyők Araucaria heterophylla Ausztráliában akár 70-80 méter magasra is megnőhet? A szobafenyőt mindenki ismeri és kedveli, de tartása nem a legkönnyebb. Aki arra vállalkozik, hogy ezt a szép dísznövényt nevelje otthon, igen sok türelemre, és nagy lakásra lesz szüksége.

Szobafenyő gondozása
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257