Hírek, érdekességek, cikkek, hasznos ötletek > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, érdekességek, cikkek, hasznos ötletek > 17 weboldal. Kategória leírása: Hírek, cikkek, érdekességek, tanácsok, tippek.
Szponzorált linkek
5 igénytelen szobanövény
http://www.femina.hu/otthon/5_noveny_garzonba

Kicsi, sötét és levegőtlen a lakásod, mégis szeretnéd, ha zöld növények vennének körül? Összegyűjtöttük neked a legigénytelenebbeket! Nem igaz, hogy a szobanövények csakis a világos és páradús terekben érzik jól magukat. Vannak olyan fajták, amelyek kifejezetten a sötét helyeket kedvelik, és egyáltalán nem igénylik a kiemelt figyelmet. Ráadásul nemcsak igénytelenek, hanem kicsik és szépek is! Ha garzonban laksz, amiből eddig hiányoztak a növények, ideje válogatnod!

5 igénytelen szobanövény
A legnépszerűbb szobanövények
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/legnepszerubb-szobanovenyek-d ...

A legismertebb szobanövények közül néhány jól megél rossz fényviszonyok, magas hőmérséklet és más mesterséges termesztési körülmények között. A szobai környezethez leginkább alkalmazkodó növények közé tartoznak a filodendronok, a páfrányok, a mikulásvirág, az anyósnyelv, a vitorlavirág, az oroszlánszáj stb.

A legnépszerűbb szobanövények
Az irodai növények 10 legjobbja
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/legjobb-irodai-nove ...

Az irodai növényekkel betelepített irodák nagyon jó hatással vannak az ott dolgozók egészségére. Vessünk egy pillantást a tíz legjobb irodai növényre!

Az irodai növények 10 legjobbja
Légtisztító növények
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/legtisztito-novenye ...

Következő alkalommal, amikor tisztítószereket megyünk vásárolni, gondolkozzunk el azon, hogy mi lenne, ha nagylevelű növényeket vásárolnánk a lakás minden szobájába. Csökkentik az egészségtelen anyagokat, valamint a levegőben lévő baktériumokat és gombákat, miközben biztosítják a szükséges páratartalmat a légzőszervi és allergiás betegségek legyőzéséhez.

Légtisztító növények
Egy kis növénytörténelem
http://www.irodavirag.hu/viragirodalom/novenytortenelem/2

A zöld beépült génjeinkbe. Az emberré válás évezredes útján szoros kapcsolatban éltünk a természeti környezettel, a növényekkel, melyek jelezték a vizet, tápláltak, gyógyszerként, építõanyagként, ruha alapanyagként szolgáltak...Tudta-e, hogy a növények akár 30%-kal is csökkenthetik különbözõ egészségügyi panaszok gyakoriságát? Egy norvég kutatócsoport 1995-ben munkahelyi csoportok hangulatát, egészségügyi panaszait vizsgálta és követte nyomon. Megállapították, hogy a növényekkel ellátott irodában 20-30%-kal csökkent a fáradtság, fejfájás, bõr- és nyálkahártya kiszáradás....

Egy kis növénytörténelem
Kérdezd a szakértőt
http://www.edenkert.hu/edenkertesz/szobanoveny/79/

Kérdezd a szakértőt! Az alábbi oldalon az Édenkert.hu szakemberei válaszolnak olvasóink kérdéseire. Kérdezés előtt kérjük, bizonyosodj meg, hogy a kérdés és a hozzá tartozó válasz még nem olvasható az oldalon.

Kérdezd a szakértőt
Melyiket válasszam?
http://www.tudatosvasarlo.hu/cikk/szobanovenyek-melyiket-valasszam

Talán meglepő, de a szobanövényeknél is vannak divathullámok. Amikor a virágboltban a szobanövények között válogatunk, igencsak meghatározza döntésünket az éppen aktuális divat. Viszont nem árt néhány praktikus dolgot is figyelembe venni.

Melyiket válasszam?
Így készítsünk palackkertet!
http://viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=773:igy-k ...

Ha nincs túl sok helyünk a szobában, de szeretnénk, növényeket az asztalra, készítsünk mini üvegházat, vagyis palackkertet. A palackkerthez szükségünk lesz egy nagyméretű üvegre, ez akár lehet egy 5 literes befőttes üveg is, a nagymama konyhájából, virágföldre, csipeszre és mini növényekre, és kevés apró szemű kavicsra. A palackkert nagyon jól mutat irodákban, szobákban, sőt a gyermekeknek is kiváló elfoglaltságot jelent majd az elkészítése és gondozása is.

Így készítsünk palackkertet!
Azért vagy ideges, mert nincs elég növényed?
http://www.edenkert.hu/elet-mod/legjobb-otthon/stresszoldo-novenyek/1488/

A bennünket körülvevő szobanövények csökkentik a fáradtság-érzetünket, kevésbé kapar tőlük a torkunk, ritkábban tör ránk köhögő-roham és akár 30%-kal csökkenthetik a megfázásos megbetegedések kockázatát. Vizsgálatok igazolják, hogy a lakásban tartott zöld növények csökkentik a bennünk felgyülemlő feszültséget, segítenek a lazításban és javítják általános közérzetünket.

Azért vagy ideges, mert nincs elég növényed?
Ismerjük meg az agyaggranulátumot!
http://viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=765:mire- ...

Kertészetekben, virágboltokban is kapható egy furcsa barnás kis golyócska, aminek a neve agyaggranulátum. Kertbe és cserepes növényekhez is felhasználható! Célja talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál, de ezen kívül megakadályozza a gyomok kinövését, és a vízháztartásban is nagy szerepet játszik.

Ismerjük meg az agyaggranulátumot!
A gyerekszoba kedvenc növényei
http://viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=901:a-gye ...

A gyerekek imádják a növényeket és a virágokat, érdemes néhány cserép színes virágot elhelyezni a gyerekszobába. Bemutatunk három színes vidám kis lakót, amelyek nem jelentenek veszélyt csemeténkre.

A gyerekszoba kedvenc növényei
Panelimádó virágok
http://viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=903:panel ...

Aki panellakásban él, tudja, hogy bizony nem minden virág kedveli a néha sötét néha túlfűtött lakótelepi otthonokat. Bemutatunk néhány panelimádó virágot, amelyet bátran nevelhetünk lakásunkban is. Ficusok, onstera: könnyező pálma, Nolina: buzogányfa, Anyósnyelv, Csokros inda, Szobai futóka.

Panelimádó virágok
Dekoráció szobanövényekkel!
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/dekoracio-szobanoveny-belteri ...

A szobanövények dekorációs értéke óriási. Cikkünkben megemlítjük a főbb szobanövény típusokat, és arról is szó lesz, hogyan gondozzuk őket, hogy szépek maradjanak.

Dekoráció szobanövényekkel!
A legszebb dekorációs növények
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/szobanovenyles-de ...

Alokázia, elefántláb, kroton, pikkelyvirág, papagályvirág - a legszebb dekorációs növények. Mit művel a növényekkel egy stylist az otthonunkban? 5 különféle dizájnos lakásba pillantunk be, ahol a tulajdonosok is mesélnek a növényekhez való viszonyukról.

A legszebb dekorációs növények
Mániákus locsoló vagy? Itt vannak a növényeid
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/szobanoveny-ontoze ...

Vannak olyan lelkes hobbikertészek, akik nem tudják megállni, hogy a rendszeresnél is rendszeresebben locsolják szobanövényeiket. Mit ajánlunk nekik? Locsolni nem lehet büntetlenül, hiszen a legtöbb növény előbb-utóbb kirohad. Most az édenkert.hu mániákus locsolóknak szóló virágajánlata következik.

Mániákus locsoló vagy? Itt vannak a növényeid
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257