Egzotikus szobanövények > Yukka > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > Yukka > 5 weboldal. Kategória leírása: Yukka - Gondozása, tartása, ápolása.
Szponzorált linkek
Yucca: az univerzális szobadísz
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/palmaliliom-yucca- ...

A pálmaliliom modern környezetben a legmutatósabb, pl. egy földig érő ablak előtt. Mély, jó vízáteresztő-képességű tartóra van szüksége, amelyben nyáron ki is tehetjük a szabadba.

Yucca: az univerzális szobadísz
Hogyan bírjuk virágzásra a Yukkánkat?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/yukka-palma-virag ...

A yukkát nevelők szerint ez a pálmafajta nagyon hálás, és csak kevés törődést igényel. Kezdő virágtartóknak is ajánlani szokták. A yukka, ha megkapja a megfelelő figyelmet, hosszú ideig lakásunk dísze lehet. Sőt, még liliomra emlékeztető illatos virágaival is megajándékoz bennünket. A következőkben leírjuk, mit kell tenni a yukka - tulajdonosoknak, hogy a virágzó pálmájukban gyönyörködhessenek!

Hogyan bírjuk virágzásra a Yukkánkat?
Miért dobja le a yukka a leveleit?
http://www.szepzold.hu/miert_dobja_le_a_yukka_a_leveleit

Sokan úgy tartják, hogy igen kényes növény a yukka. Megfelelő gondozás mellett azonban nem igényel kiemelt odafigyelést...Az évenkénti 8-10 levél elpusztulása természetes, de ha sok a víz, kevés a tápanyag és a fény, akkor ettől több levelet is veszít. Minden évben frissíteni kell a földjét, fiatal korban átültetés szükséges, később csak a felső talajrétegcsere is elegendő.

Miért dobja le a yukka a leveleit?
Pálmaliget Fórum: Yukka
http://palmaligetetmagyarorszagnak.com/modules/newbb/viewforum.php?forum=4

Pálmaliget Fórum: Yukka. Hasznos, tippek és tanácsok.

Pálmaliget Fórum: Yukka
yukka betegsége
http://www.gazdabolt.hu/index.php?category=13&content=2&topic=860

Szobanövény szaktanácsadás: yukka betegsége...A törzses jukkának télen a fényhiány a túlöntözés a legnagyobb kihívás. Célszerű minél világosabb, nem túl meleg (10-15 fokos helyen) pihentetni ebben az időszakban, mert a sötét, meleg szobában leromolhat a növény, aminek első jele a levélcsúcs-száradás. Egyébként le lehet végni az elszáradt levélvégeket.

yukka betegsége
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257