Egzotikus szobanövények > Pálmák, szobapálma > Szobanövény - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > Pálmák, szobapálma > 5 weboldal. Kategória leírása: Pálmák a lakásban, szobapálma.

szobanoveny.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Hogyan neveljünk pálmát a szobában?
Hogyan neveljünk pálmát a szobában?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/a-palma-mint-szob ...

Egy jól gondozott pálma szép és eleganciát kölcsönöz az otthonunknak. Gyönyörű példányokkal díszíthetjük lakásunkat, és még csak nem is jár sok munkával. Lássuk!

www.edenkert.hu
Fodrospálma (Howea belmoreana)
Fodrospálma (Howea belmoreana)
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/fodrospalma-howea- ...

Ez egy karcsú termetű pálmafaj. Zárt térben elérheti akár a 2 m-es magasságot is. Egyenes, fölfelé törő szárán elegáns, ívben meghajló, szárnyalt levelek erednek. A levelei összetettek, zöldek, puhák. Howea belmoreana virágzata hosszan lecsüngő, 1,6-2 méter nagyságú, termése pedig kb. 5 cm, tojásdad alakú.

www.edenkert.hu
Kínai legyezőpálma
Kínai legyezőpálma
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/kinai-legyezopalma ...

A kínai legyezőpálma Dél-Kínából származik. Nagy, legyező alakú, hasított levelei vannak. Igen helyigényes növény, akár 180 cm-re is megnő, de csodálatosan mutatnak terebélyes levelei, ha hagyunk elég teret a számára.

www.edenkert.hu
Substral: Datolyapálma
Substral: Datolyapálma
http://www.substral.hu/substral-novenyek/117-datolyapalma

A datolyapálma szokatlan, keskeny lándzsás legyezőszerű leveleivel rendkívül szembetűnő. Melegre és a levegő páratartalmára igényes. Ha jól ápoljuk és erőteljesen növekszik, megmásíthatatlan exotikus nyaralási hangulat érzetét kelti. A Phoenix roebelenii, a törpe datolyapálma nem nagyon nő 1,5 – 2 méternél magasabbra.

www.substral.hu
Aranypálma
Aranypálma
http://viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5956954&nid=2951053

Az aranypálma a pálmafélék közül szobanövényként az egyik legjobban tartható növény. Cserepes kultúrában, ahol a gyökereit korlátozzuk a fejlődésben, nem növi túl az átlagos lakás méreteit, s ha magasabbra szeretnénk nevelni, tágas dézsába is ültethetjük. Elővigyázatosnak kell lennünk, mert ha szabad teret engedünk fejlődésének, az aranypálma gyorsan kinőheti környezetét. A tömörnek tűnő szárak szorosan egymás mellett nagy csoportokban nőnek.

viragvarazslat.gportal.hu
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15100