Egzotikus szobanövények > Pálmák, szobapálma > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > Pálmák, szobapálma > 5 weboldal. Kategória leírása: Pálmák a lakásban, szobapálma.
Szponzorált linkek
Hogyan neveljünk pálmát a szobában?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/a-palma-mint-szob ...

Egy jól gondozott pálma szép és eleganciát kölcsönöz az otthonunknak. Gyönyörű példányokkal díszíthetjük lakásunkat, és még csak nem is jár sok munkával. Lássuk!

Hogyan neveljünk pálmát a szobában?
Fodrospálma (Howea belmoreana)
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/fodrospalma-howea- ...

Ez egy karcsú termetű pálmafaj. Zárt térben elérheti akár a 2 m-es magasságot is. Egyenes, fölfelé törő szárán elegáns, ívben meghajló, szárnyalt levelek erednek. A levelei összetettek, zöldek, puhák. Howea belmoreana virágzata hosszan lecsüngő, 1,6-2 méter nagyságú, termése pedig kb. 5 cm, tojásdad alakú.

Fodrospálma (Howea belmoreana)
Kínai legyezőpálma
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/kinai-legyezopalma ...

A kínai legyezőpálma Dél-Kínából származik. Nagy, legyező alakú, hasított levelei vannak. Igen helyigényes növény, akár 180 cm-re is megnő, de csodálatosan mutatnak terebélyes levelei, ha hagyunk elég teret a számára.

Kínai legyezőpálma
Substral: Datolyapálma
http://www.substral.hu/substral-novenyek/117-datolyapalma

A datolyapálma szokatlan, keskeny lándzsás legyezőszerű leveleivel rendkívül szembetűnő. Melegre és a levegő páratartalmára igényes. Ha jól ápoljuk és erőteljesen növekszik, megmásíthatatlan exotikus nyaralási hangulat érzetét kelti. A Phoenix roebelenii, a törpe datolyapálma nem nagyon nő 1,5 – 2 méternél magasabbra.

Substral: Datolyapálma
Aranypálma
http://viragvarazslat.gportal.hu/gindex.php?pg=5956954&nid=2951053

Az aranypálma a pálmafélék közül szobanövényként az egyik legjobban tartható növény. Cserepes kultúrában, ahol a gyökereit korlátozzuk a fejlődésben, nem növi túl az átlagos lakás méreteit, s ha magasabbra szeretnénk nevelni, tágas dézsába is ültethetjük. Elővigyázatosnak kell lennünk, mert ha szabad teret engedünk fejlődésének, az aranypálma gyorsan kinőheti környezetét. A tömörnek tűnő szárak szorosan egymás mellett nagy csoportokban nőnek.

Aranypálma
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257