Egzotikus szobanövények > Orchidea > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > Orchidea > 9 weboldal. Kategória leírása: Orchidea tartása, szaporítása, gondozása, orchideák.
Szponzorált linkek
orchidea.hu
http://orchidea.hu/

orchidea.hu - Orchideák tartása, gondozása, ápolása, szaporítása...

orchidea.hu
orchideak.hu
http://www.orchideak.hu/

Bene László Orchidea és egzótakertje. Kedves orchidea és tillandsia gyűjtők, növénybarátok! 1972 óta foglalkozom különleges növényekkel. A trópusi orchideákon kívül főleg a mediterrán, valamint a hazánkban kevésbé ismert télálló gyümölcstermő növények honosítása és szaporítása tartozik tevékenységi körömbe. Nem ördöngös dolog e titokzatos, legendák övezte növények tartása, virágoztatása. Remélem, ajánlatunk felkelti érdeklődésüket, és növekedni fog a különleges növények kedvelőinek tábora. Kívánunk minden gyűjtőtársnak és növénybarátnak jó egészséget, eredményes kertészkedést és bő virágáldást!

orchideak.hu
Hogyan kell öntözni az orchideát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/orchidea-ontozese ...

Az orchideák egyik legfontosabb gondozási folyamata az öntözés. Már vásárláskor érdemes megnézni, hogy a kiválasztott orchideának milyen a vízigénye. Most megmutatjuk, hogyan kell helyesen öntözni az orchideákat!

Hogyan kell öntözni az orchideát?
Virágcenter: Orchideák
http://www.viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout= ...

Virágcenter: Orchideák - Hasznos tippek, tanácsok, cikkek.

Virágcenter: Orchideák
Orchieda ház
http://www.orchideahaz.hu/

Magyarország legnagyobb orchidea kertészete 2004-ben nyílt meg Budapest déli határán, Halásztelken. A közel másfél hektáros területen a 3100 m2-es modern üvegházban mintegy 2650 fajta orchideából és több mint 260 fajta Tillandsiából álló törzsgyűjtemény található. Ezek nagy részéből az e-katalógus alapján rendelni is lehet.

Orchieda ház
Hogyan neveljük az orchideát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/orchidea-noveny-v ...

Az orchideát képtelenség lakásban nevelni - állítják sokan. Ez valóban igaz a legtöbb trópusi orchideára, viszont néhány ügyes kezű kertész előállított olyan hibrid fajtákat, amelyek az otthonunk ”sivárabb” körülményeit is elviselik. Az orchidea a nappalit még-még elviseli, de a lakás más részeiben tartott növényekhez egy speciális receptet ajánlunk.

Hogyan neveljük az orchideát?
Egzotikus szobanövények - Orchidea-kisokos
http://www.nlcafe.hu/otthon/20080418/egzotikus_szobanovenyek_-_orchidea_kisokos/

Orchideát tartani korántsem olyan bonyolult, mint azt hinnénk, néhány egyszerű szabály betartásával erről személyesen is meggyőződhetsz. Ismerd meg a legnépszerűbb fajtákat, és tudj meg mindent a gondozásukról.

Egzotikus szobanövények - Orchidea-kisokos
Milyen növény az orchidea?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/milyen-noveny-az- ...

A növényvilág legnagyobb családja az orchideafélék családja. A családba sorolt nemzetségek között tallózva („csak a nemzetségek között!) meg a több évtizede orchideázó, könyveit is néha forgató hobbista száját bizony gyakran hagyja el az: „Ezt a nevet még nem is hallottam." - kijelentés. És akkor még nem is a 25.000 körülire becsült, leírt, rendszerbe sorolt fajról beszélünk...

Milyen növény az orchidea?
Orchidea háttérképek
http://kepguru.hu/hatterkepek/cimke/orchidea

képguru.hu - Virág háttérképek, szobanövény háttérképek: Orchidea.

Orchidea háttérképek
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257