Egzotikus szobanövények > Bonsai > Szobanövény - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > Bonsai > 5 weboldal. Kategória leírása: Bonsai, alakfák, bonsai tartása, gondozása.

szobanoveny.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Wikipédia: Bonszai
Wikipédia: Bonszai
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bonszai

A bonszai mesterségesen, művészien alakított, formára metszett, esetleg hajlított fa. Nevezik tálas kertészkedésnek is, mivel a legismertebb formája a kis méretű, tálkákban nevelt és alakított fák tartása. Általánosan elterjedt tévhit, hogy a bonszai egy növényfaj. Megjegyzendő, hogy ezen fajok némelyikének életben tartása éppen speciális igényei (magas és kiegyenlített hőmérséklet, magas relatív páratartalom) miatt egy átlagos magyar lakásban szinte reménytelen vállalkozás.

hu.wikipedia.org
Bonsai Blog
Bonsai Blog
http://www.bonsaiblog.hu/

Bonsai - Fehér Imre vagyok. Bonsai, alakfa és kerti bonsai készítéssel foglalkozom. A kor az egyik legfontosabb tényező egy bonsai életében. Az idő múlása nyomot hagy a növényen. Ezen változások mindennapi nyomonkövetése és bemutatása, valamint az aktuális információk közzététele a célom ezzel a bonsai bloggal.

www.bonsaiblog.hu
Bonsai Hungary
Bonsai Hungary
http://www.bonsaihungary.hu/bonsai_bemutatkozas

A bonsai készítés művészete. Big bonsai, alakfák készítése, garden art. Kert alakítás és öreg fák alakítása, átültetése, vétel, eladás...

www.bonsaihungary.hu
Bonsai weboldala
Bonsai weboldala
http://bonsai.weboldala.net/

Ez az oldal elsősorban azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a kezdő bonsai tulajdonosoknak a növények helyes tartásának elsajátításában. De természetesen minden bonsai kedvelõt szeretettel várok.

bonsai.weboldala.net
Yamadori Bonsai Hungary
Yamadori Bonsai Hungary
http://www.yamadori-bonsai-hungary.hu/

1989 óta foglalkozom bonsai nevelésével, tartásának oktatásával, önálló kiállítások rendezésével a Nemzeti Bonsai Gyűjtemény szakmai főkurátoraként, valamint az Egyetemi Bonsai Club elnökeként. Azoknak szeretnék segítséget nyújtani, akiket megérintett a bonsai szépsége. Elsősorban előnevelt alapanyagok, kerámia tálak, föld, az alakításhoz szükséges szerszámok, alumínium drót valamint sebkezelők, ezen kívül egyedi megrendelésre bármilyen eszköz tál, bonsai beszerzésében.

www.yamadori-bonsai-hungary.hu
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15100