Egzotikus szobanövények > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egzotikus szobanövények > 7 weboldal. Kategória leírása: Egzotikus szobanövények: orchidea, yukka, kaktusz, ciklámen, Hibiszkusz, avokádó, különleges szobanövények...
Szponzorált linkek
A szarvasagancspáfrány
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/szarvasagancspafra ...

Különleges megjelenésű páfrány, amelynek kétféle, különböző rendeltetésű levele van. A termékeny levelei a jávorszarvas agancsához hasonlítanak. Különleges megjelenésű páfrány, amelynek kétféle, különböző rendeltetésű levele van! Ausztráliában - eredeti élőhelyén - humuszgyűjtő, barna leveleivel a fák ágvilláiban tartja magát és ezzek gyűjti össze az oda hulló szerves törmelékeket.

A szarvasagancspáfrány
Homalocladium platycladum - egy különleges dísznövény
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/homalocladium-platycladum-sza ...

A Homalocladium platycladum a keserűfűfélék (Polygonaceae) családjába tartozik. Egy nagyon érdekes növény, amelynek hínárra emlékeztető szára van. Ez a dísznövény a szabadban akár 3.5 méterre is megnőhet, cserépben viszont csak a 90 – 100 cm-t éri el. Tudjunk meg többet erről a különleges trópusi növényről!

Homalocladium platycladum - egy különleges dísznövény
Neveljünk bambuszt a házban!
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-l-xl-meret/bambusz-termesztes ...

A bambuszok igazából fűfélékként vannak számon tartva, és a bambuszfélék (Bambusoideae) alcsaládjába tartoznak. Több száz meg száz bambusz változat létezik, amelyeknek a magassága a 30 m-től a pár centiméterig terjed. Közülük sokan túlélik a 0 Celsius fok alatti hőmérsékletet, míg mások trópusi növények. Az alacsonyabb, trópusi fajtákat jól lehet a lakásban nevelni, és könnyen alkalmazkodnak a benti körülményekhez.

Neveljünk bambuszt a házban!
Mediterrán növényeket mediterrán virágföldbe
http://www.edenkert.hu/diszkert/erkely-es-terasz/leander-mediterran-novenyek ...

Egyre több kertben találkozunk leander, hibiszkusz, citrom, kefevirág vagy egyéb egzotikus mediterrán dísznövényekkel. Ahhoz, hogy éveken keresztül díszítsék otthonunkat, figyelmes ápolást igényelnek. Top 5 mediterrán dísznövény (erkélyeken, teraszokon, kertben): Leander, Murvafürt, Citrusfélék, Füge, Kefevirág. Milyen virágföldet használjunk?

Mediterrán növényeket mediterrán virágföldbe
Különleges és egzotikus növények
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/

Édenkert.hu - Különleges és egzotikus szobanövények rovat. Cikkek, hasznos tippek, tanácsok, információk.

Különleges és egzotikus növények
Készítsünk mohakertet a lakásban!
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/mohakert-keszites ...

A mohát néha megtaláljuk kinti virágcserepekben, illetve az árnyékos, nedves területeken a fák és a bokrok alatt. A moha viszont egy cserepes növény szerepét is betöltheti. A moha segít a talajnedvesség megtartásában, megakadályozza a talajeróziót, és a gyomok növekedését is meggátolja. A moha élénk, vibráló színével a kinti növényeket díszíti. Ha sikerül szépen kialakítanunk, akkor a beltéri mohakert jól beválik lakásdíszítési ötletként. És miért ne sikerülne? Mi segítünk ebben!

Készítsünk mohakertet a lakásban!
Yukka kert
http://www.yukka-kert.com/

Yukkák, télálló yukkák, agavék, és egyéb egzotikus növények kertészete. Webáruházunkban raktárról vásárolhat! Állandó kedvezmények.

Yukka kert
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257