Dísztermések a lakásban > Szobanövény - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Dísztermések a lakásban > 6 weboldal. Kategória leírása: Dísztermések a lakásban: díszpaprika, korallbogyó, korallbokor...
Szponzorált linkek
Hogyan neveljünk citrusfákat a házban?
http://www.edenkert.hu/gyumolcs/gyumolcsfak/citrusfelek-nevelese-hazban/3818/

A citrusfélék különös szépséget és kellemes illatot kölcsönöznek a lakásnak. Lombozatuk fényes, édes illatuk pedig betöltik az egész szobát. A citrusfák gyakran egy időben virágoznak és gyümölcsöznek, ami lenyűgöző látványt nyújt.

Hogyan neveljünk citrusfákat a házban?
Dísztermések a lakásban
http://www.nlcafe.hu/otthon/20021115/disztermesek_a_lakasban/

Nemcsak a rikitó, színes virágok szolgálhatnak lakásunkban élő díszítő elemként. A gyönyörű, élénkvörös, narancssárga élő termések szobanövényeinken éppúgy feldobhatják a lakásunkat. Díszpaprika, Korallbogyó, Korallbokor...

Dísztermések a lakásban
Hogyan gondozzuk a díszpaprikát?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/leveldiszek-s-m-meret/diszpaprika-gondoza ...

Hogyan gondozzuk a díszpaprikát? (Capsicum annuum) Télen szokott megjelenni a virágárusok polcain. A kúp alakú, miniatűr paprikák érés során megváltoztatják színüket, és így egy tövön piros, sárga és rézvörös bogyók egyaránt találhatók. A díszpaprika csípős termései fogyasztásra is alkalmasak.

Hogyan gondozzuk a díszpaprikát?
Nertera: korallbogyó
http://www.viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=327:n ...

Egy kis növekedésű apró növények, amely nyár végén kis sárga vagy narancssárga bogyóival lesz a növénybarát kedvence. Tömött párnaszerű termete és apró narancssárga bogyói miatt lett igen kedvelt növény a koralbogyó.

Nertera: korallbogyó
Korallbokor
http://ujember.katolikus.hu/Archivum/2006.06.04/1603.html

Narancsvörös bogyóival hívja fel magára a figyelmet a korallbokor, és könnyű nevelhetősége miatt méltán vált kedvelt cserepes dísznövénynyé. A korallbokor (Solanum pseudocapsicum, S. capsicastrum) Közép-Amerika trópusi vidékeiről származik, és melegigényére utal latin neve is (solanus = naptól eredő). Valójában alacsony növekedésű félcserjéről van szó, amelyet nem apró fehér virágaiért vagy lándzsa alakú leveleiért ültetnek, hanem díszes, korallpiros bogyósterméseiért. A sokmagvú bogyók mérgezőek!

Korallbokor
Bakker - Miniparadicsom
http://www.bakker-holland.hu/r_15211-018/Balkonterm%C3%A9kek/Miniparadicsom.htm

Ideális paradicsomfajta apró kertekbe vagy erkély napos oldalára, balkonokra. Feltétlenül meleg helyre ültesse. Alacsony növésű (45-90 cm), így cserépbe is ültethető.

Bakker - Miniparadicsom
Hirdetések
Oldal leírása
szobanoveny.wyw.hu: Szobanövény katalógus - szakkönyvek, magazinok, egzotikus szobanövények. dísznövény dekoráció, igénytelen szobanövények, virágcserép, kaspó, virágdíszek, virágföld, tápanyag, levéldísznövények.
Gyűjteményünkben 373 válogatott szobanövények témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 373 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15257